Hvorfor vælge glas med logoprint fra Brudsikreglas.dk?

Vi er specialister i at trykke på vores brudsikre produkter og har Danmarks største udvalg indenfor Polykarbonat drikkeglas. Derfor leverer vi rigtig mange produkter med print til festivaler, skoler, virksomheder, events og diskotek/bar segmentet. Vi kan næsten løse alle print opgaver og har en hurtig leveringstid samt en høj kvalitet at printet hver gang. Vi har forskellige plastiktyper i vores sortiment af produkter, lige var Polykarbonat (PC), Polypropylen (PP), Tritan, SAN og Akryl plastik. Vi kender alle vores plasttyper rigtig godt og ved hvordan man trykker på det pågældende produkt. Alt logoprint laves direkte på fabrikkerne i EU som også producerer produktet. De gør vi sikre den hurtige levering og altid høje kvalitet. Fabrikkerne ligger i Portugal, Italien, Frankrig, Tjekkiet og Finland, hver med deres kompetence indenfor den pågældende plasttype.

Leveringstider
Vi har en meget hurtig leveringstid, hele 96% af vores sortiment kan leveres med print indenfor 3-5 uger. Både ved de mindste mængder med også større leverancer. Det kan vi forbi vi printer direkte på fabrikkerne der producerer produktet, hvor vi altid har mange produkter på lager. Da alt vores print bliver lavet i EU er transporttiden ikke lang ift. leveringer fra Asien.

Minimums mængder for glas med print
Vi kan lave logoprint på de fleste af vores produkter fra minimum 120 stk. med 1 farvet print. Fra minimum 500 stk. kan vi lave print med alle farver på næsten alle vores produkter. Nogle få produkter kan ikke laves med print pga. glassets udformning eller mønster, men typisk vil man heller ikke have print på et flot glas med mønster. Vi anbefaler at du kontakter os hvis du gerne vil hører mere om mulighederne for logoprint på et konkret produkt.

For vores Greencups/festivalkrus er minimumsmængden for logoprint 1 kolli – som typisk er 285 -500 stk. afhængig af hvilket produkt man vælger. Disse produkter er alle lavet af Polypropylen (PP) og er velegnet til erstatning for engangs-produkter. Greencups kan genanvendes og tåler mange opvask, også med logoprint. Du kan se meget mere om priser og minimumsmængder under beskrivelsen på hvert Greencups/festivalkrus. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du gerne vil hører mere om mulighederne for logoprint på et konkret produkt.

Hvor længe holder printet på produktet?
Alle vores logoprint er designet til at holde i meget langtid. Men holdbarheden af printet afhænger meget at hvordan produktet bruges og vaskes. Typisk holder vores print på Polykarbonat +2000 vask og på Greencups/festivalkrus +500 vask. Alle vores print kan tåle opvaskemaskine, også industriopvasker. Vi vejleder dig gerne ift. printet og de muligheder der er.

Sådan bestiller jeg
Du skal altid kontakte os på mail eller telefon hvis du ønsker at bestille produkter med print. Hvis du sender os dit logo i en vektor grafisk fil (gerne ai-format) så sætter vi altid et tilbud op til dig. Hvis du accepterer tilbuddet, sætter vi en visuel illustration op så du kan se jeres logo på produktet. Du skal altid godkende inden vi sætter noget i gang.

Kontakt os på +45 8863 8814 eller info@brudsikreglas.dk