INFORMATION

RBDRINKS® er med sine 25 års erfaring og mere end 15 samarbejdspartnere World Wide, det ledende brand på markedet indenfor brudsikre og revolutionerende polycarbonat drikkeglas og service til fødevarer (FDA 21 CFR 177.1580)

Brudsikreglas.dk (One2taste Aps) er eksklusive importører af RBDRINKS® produkter i Skandinavien.

Polycarbonat plastik er uden tvivl det mest funktionelle og fleksible materiale, der findes i øjeblikket. Det anvendes flere og flere steder inden for områder som diskoteker, barer, campingindustri, bådindustri,  hospitaler, institutioner, børnehaver, catering, fængsler etc.

Vi handler med mange offentlige instanser og det er derfor muligt at betale via EAN NUMMER – send blot en mail (info@brudsikreglas.dk) på din bestilling samt jeres EAN nummer og CVR nr.
så opretter vi jer som kunde og fakturaen sendes via EAN. I kan også bestille over telefonen på tlf. 23668514

GODKENDELSER OG YDEEVNE

BRUDSIKRE glas og skåle lavet af polycarbonat til fødevareapplikationer ISO 179/2

RBDRINKS® tilbyder innovative produkter med stor ydeevne og overholder den europæiske lovgivning FDA21CFR177.1580 – (CE) nr. 1935/2004 – (UE) nr. 10/2011 af 14. januar 2011 vedrørende materialer og genstande fremstillet af plastik, der er beregnet til at komme I kontakt med fødevarer. RB DRINKS produkter er genanvendelige, ikke-forurenende og sikker for hver bruger. Vores polycarbonat produkter er ikke-giftige og lugtfrie, i modsætning til olieafledt plast.

Modstandsdygtig over for høje og lave temperaturer (fra -40 ° C til + 130 ° C), tilpasset industrielle opvaskemaskiner, mikrobølgeovne og frysere.

De kan vaskes op til 3.000 gange uden at blive uigennemsigtige, hvilket svarer til 2 – 3 års brug.

RB DRINKS produkter opretholder varme eller afkøling af væsker længere end almindelige glas og væsken ændrer hverken smag eller lugt.

Vores produkter kan modstå helt op til 3,5 tons uden at bryde. Større vægt vil få dem til at deformere, men ikke bryde.

Alle vores glas kan tilpasses på forskellige måder: logo med en eller flere farver, præget logo, farvet glas, frosted glas, tekster, selv en tilpasset glasmodel efter eget valg (minimumskrav kræves).

RBDRINKS KVALITETS SYMBOLER

I bunden af vores glas vises der 3 kvalitets symboler, der er altafgørende for om produkterne må bruges i fødevare industrien. (Få af vores glas vises CE mærkningen på siden af glasset) Et glas uden disse symboler, anbefales ikke at bruges, hvis det har direkte kontakt med enten mad eller drikkevarer.


  FØDEVARE GODKENDT
Produktet er godkendt til at komme i kontakt med fødevarer ud fra de europæiske krav i EU Forordning 1935/2004.


GENANVENDELIG PLASTIK
Dette symbol betyder, at plastik kan genbruges eller forbrændes. Stærk og hård Modstår meget høje temperaturer. Modstandsdygtige over for de fleste køkkenkemikalier, men kan påvirkes af stærke syrer.


CE GODKENDT
CE-mærkning er en nøgleindikator for et produkts overholdelse af EU-lovgivningen og muliggør varers fri bevægelighed på det europæiske marked.

For mere information om certifikater mm. besøg producentens webside: