PRODUKT FORDELE

Brudsikreglas.dk er specialister indenfor brudsikre drikkeglas, skåle, tallerkner, kander og bestik. Vores produkter er produceret i specialplastik i typerne Polycarbonat (PC), Polypropylen (PP), Tritan og SAN. med fokus på miljø, kvalitet og design.

Vores produkter bruges af Sygehuse, Psykiatrien, camping, institutioner, bar/diskotek, festivaller og private. Den genanvendelige løsning med fokus på miljø og funktionalitet er vores kerneområde.

Alle vores produkter er godkendt til fødevarebrug og CE-Mærket, samt underlagt fødevarestyrelsens godkendelser og kontrolbesøg. (se vores godkendelser og kontrolbesøg nederst i menuen)

FORDELE VED PRODUKTET:

HØJ KVALITET: Vores produkter ligner og føles som almindelige glas.

SPAR PENGE: Brudsikre produkter har en meget lang levetid og er billigere i længden.

SIKKERHED: PC (Polycarbonat) produkter er 100% brudsikre – PP, Tritan og SAN plastik er en meget holdbar plastik som også er brudsikre.

HØJ ISOLERINGS EVNE: PC-produkter holder på kolde og varme drikke i længere tid, bliver ikke varme at holde om. (PP og SAN anbefales ikke til varme drikke)

MIKROOVN: Vores PC (Polycarbonat) produkter tåler kortvarigt mikroovn UDEN grill funktion. Vi anbefaler maks. 1-2 min. ad gangen. (Brug af mikroovn medfører kortere holdbarhed)

KAN STABLES: De fleste produkter kan stables eller ligges side om side og dermed kræver de mindre plads.

FØDEVAREGODKENDT: CE-mærkning og godkendt til fødevarebrug.

OPVASK: hvert produkt kan vaskes mere end 2000 gange. Vi anbefaler at du vasker dine produkter i hånden. Det belaster ikke produkter på samme måde og det holder længere.

Ved brug af opvaskemaskine anbefaler vi 40-65 grader alt efter behov. Almindelig vask af produkter bør udføres ved så lav en temperatur som muligt.

Ved brug af Industriopvasker anbefaler vi max. 90 grader i en kort periode.